Громадянина Ізраїлю хасид-паломник Рахоміма АЛКОБІ, який у місті Умань Черкаської області вкусив міліціонера під час демонтажу незаконно встановленого кіоску, притягнуто до адміністративної відповідальності. Відповідно до адміністративного протоколу, за рішенням суду, правопорушник має сплатити 70 гривень штрафу.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Відділі зв`язків з громадськістю ГУ МВС України в Черкаській області, Р.АЛКОБІ незаконно встановив кіоск, який за рішенням Уманського міськвиконкому було доручено демонтувати представникам комунальних служб. Під час демонтажу іноземець вчинив активний спротив комунальникам, перешкоджав їм підійти до кіоску, провокував бійку та пошкодив електрокабель.

Працівники міліції, які охороняли громадський порядок, правопорушника затримали та доставили до чергової частини Уманського міськвідділу внутрішніх справ. Сперечаючись з правоохоронцями, Р.АЛКОБІ вкусив за палець інспектора взводу патрульної служби.

Відео дня

Наразі вирішується питання щодо депортації цього іноземця з України. Водночас до міліцейського ГУ МВС України в Черкаській області звернулися представники релігійної громади брацлавських хасидів з проханням не здійснювати депортацію Р.АЛКОБІ за умови його публічного вибачення перед працівниками міліції.