Десятки ізраїльських рабинів-кабалістів облетіли на літаку територію Ізраїлю з молитвою про те, щоб закінчилася епідемія свинячого грипу, повідомляє NEWSru Israel.

"Після молитви ми упевнені, що небезпека позаду", - заявив рабин Іцхак Бацрі.

Коли до Ізраїлю добрався смертельно небезпечний пташиний грип, І.Бацрі запевняв, що це небесна кара за гомосексуалізм. Він попереджав, що епідемія уразить людей, якщо ліві партії країни продовжать підтримувати представників сексуальних меншин.

Відео дня

У Ізраїлі свинячим грипом заразилися вже 2 тис. чоловік, п`ятеро хворих померли. Відзначимо, що деяким іудеям словосполучення "свинячий грип" здається образливим, оскільки в іудаїзмі свиня вважається брудною твариною. Заступник міністра охорони здоров`я Ізраїлю Яків Ліцман навіть вимагав перейменувати грип зі "свинячого" на "мексиканський", але цього не зробили.

Рабини-кабалісти вже третій раз в історії Держави Ізраїль застосовують "повітряний захист", нагадує NEWSru Israel. Уперше це було в 1991 році під час операції "Буря в пустелі", коли на Ізраїль падали іракські ракети. Другий раз рабини зібралися в 1996 році після серії тяжких терактів.

Проте ще до війни за незалежність, в 1941 році, рабин Йєгуда Патія організував подібну операцію, щоб не допустити війська Третього рейху на населену євреями територію.