/ jewishnews.com.ua

На зимових канікулах, з 2 по 8 січня, Благодійний освітній фонд Шиурей Тора Любавич, який є проектом Дніпровської єврейської громади (рабин Shmuel Kaminezki), організував і провів три табори: для дівчаток 8-17 років табір Sonya's Camp, для хлопчиків 8-17 років Gan Y'isroel при співпраці з Yeka; для молоді 18-30 років Your STyLe Camp. Усі три табори проходили на комфортабельних комплексах відпочинку, розташованих у мальовничих околицях Києва, повідомляє "Проект єврейські новини".

Усього в оздоровчих таборах взяли участь 280 євреїв із 14 міст України, а також Берліна, США, Ізраїлю та Австралії.

/ jewishnews.com.ua

Програма кожного з таборів була дуже насиченою і різноманітною, але обов'язково включала в себе щоденні уроки на різні теми, пов'язані з єврейськими традиціями, законами і заповідями; творчі майстер-класи, спрямовані на розвиток талантів і здібностей дітей, підлітків та молоді; розважальні заходи, які включали у себе веселі командні ігри, квести, запальні вечірні заходи, а також інтелектуальні шоу; виїзди за межі готельних комплексів у кіно і парк атракціонів.

Відео дня

Окрему увагу в таборах STL приділяється Шабату. Вдень у п'ятницю починається активна підготовка до цього особливого дня і сам Шабат проходить дуже душевно і святково. У таборі панує атмосфера святості, а душевні трапези і фарбренгени мотивують брати на себе гарні рішення і додавати у виконанні заповідей Тори. І для багатьох учасників ці три зимові табори стали хорошим поштовхом, який направив юнаків на правильний шлях.

/ jewishnews.com.ua

А в кінці таборів традиційно підводяться підсумки і найактивніші і яскраві хлопці і дівчата нагороджуються цінними подарунками та щирими вітаннями з боку організаторів та учасників таборів.