У таборі відпочили 82 дитини з українських та зарубіжних громад / djc.com.ua

Зимовий табір для дітей посланців Ребе «Шлухим Штетл 5778» успішно завершує свою роботу в селищі Зарічани під Житомиром, на базі «Кфар Ор-Авнер». Про це повідомляє сайт єврейської громади Дніпра.

Протягом тижня хлопці активно грали на свіжому повітрі, займалися спортом і єврейськими предметами / djc.com.ua

Як повідомив керівник проекту «Шлухим Штетл» рабин Мойше Лейб Вебер, цього року у таборі чудово відпочили 82 дитини з українських та зарубіжних громад, у тому числі Ізраїлю, Польщі, Грузії, Білорусі, Росії та Китаю.

«Хлопчик з Китаю летів у наш табір 13 годин, – розповідає рабин Вебер, – інші теж добиралися хто на машинах, хто – як. Але всі діти дуже-дуже хотіли бути тут, вони про це мріяли цілий рік, бо у нашого табору дуже великий імідж у всьому світі».

Відео дня

Протягом тижня хлопці активно грали на свіжому повітрі, займалися спортом і єврейськими предметами, здійснили ряд екскурсійних поїздок єврейськими історичними місцями, що пов'язані з іменами цадиків, які знаходяться недалеко від Житомира, побували у театрі, боулінгу тощо. Насичену програму в таборі підготували і дбали про кожну дитину тринадцять вожатих – учнів ієшиви «Севен Севенті», які спеціально приїхали в Україну, розповів рабин Вебер.