У кампусі Facebook відкрився кошерний ресторан / ynetnews.com

У штаб-квартирі Facebook в Менло-парку в Силіконовій долині вперше в історії компанії відкрився кошерний ресторан. Кошерний ресторан і 11 інших кафе обслуговують 6 000 співробітників кампусу, повідомляє "Лехаим".

Ресторан, в якому пропонуватиметься фаст-фуд, також включає в себе місця для відвідувачів, і знаходиться в трейлері, що отримав назву «Кошерна вантажівка».

Трейлер курсуватиме між двома ділянками величезного кампусу, розташованими по обидва боки від шосе 84, що проходить через долину. «Кошерна вантажівка» буде обслуговувати службовців Facebook, які вживають кошерну їжу та інших співробітників величезної соціальної мережі, які бажають насолодитися близькосхідною кухнею. Мобільний ресторан також використовуватиметься для проведення коротких навчальних занять з вивчення Тори щовівторка у другій половині дня.

Відео дня

Facebook у минулому році підтвердив своє бажання збільшити різноманітність серед своїх співробітників і залучити до роботи більше жінок, ультраортодоксальних євреїв та арабів – у відповідності з глобальною політикою компанії, яка спрямована на інтеграцію людей з різними культурними і соціальними особливостями в компанію. За останні кілька місяців компанія запросила ультраортодоксальних розробників програмного забезпечення на семінари і навіть 24-годинні «хакатон» (марафони розвитку) з призами для переможців.