Фото: twitter.com/FredMenachem

Голлівудський актор Уїлл Сміт приїхав в Єрусалим і відвідала Стіну плачу. Він грає роль джина в діснеївському фільмі «Алладін», зйомки якого проходять в долині Ваді-Рам в Йорданії. Про це повідомляє проект "Єврейські новини" з посиланням на "Forward".

Сміт у спортивному костюмі й кепці прийшов до Стіни разом зі своєю дружиною Джадою Пінкетт-Сміт. Екскурсію Єрусалимом для них провів гід Барнеа Селаван, син якого виклав фото свого батька із зіркою в Facebook.

false

В оточенні охоронців і папараці Уілл Сміт підійшов до Стіни плачу, щоб залишити записку в той момент, коли там проходила бар-міцва 13-річного Атира Коена. Хлопчик дуже здивувався і сказав репортерам, що невпізнав актора. Уілл Сміт сфотографувався з Атиром на тлі Стіни.

Відео дня

Рабин Шмуель Рабинович провів католика Уілла Сміта і його дружину по тунелю Стіни плачу, а потім показав Храм Гробу Господнього.

У 2008 році Вілл Сміт очолив список Forbes найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду. Він знімався в таких блокбастерах, як «Люди в чорному», «День незалежності», «Я, робот», «Я – легенда». Він отримав «Оскар» за роль Мухаммеда Алі в 2001 році.