Фото: Синагога

Антитерористичний підрозділ поліції індійського штату Гуджарат затримав двох осіб, підозрюваних в намірі здійснити теракт у синагозі «Маген Авраам» найбільшого міста штабу Ахмадабада. Обидва бойовики належать до організації «Ісламська держава», повідомляє «Благовіст-Інфо» з посиланням на Il.land.

Під підозру поліції ці люди потрапили у вересні, коли прийшли в синагогу, як передбачається, на розвідку. Вони не вміли молитися і не хотіли вчитися, що зародило сумніви у відвідувачів синагоги. Місцевий рабин звернувся в поліцію, яка встановила нагляд за підозрюваними після їх повторної появи в синагозі.

Після отримання необхідних доказів їх терористичної діяльності, обидва підозрюваних були затримані. Один – на робочому місці, інший - вдома. Під час арешту у них вилучили всі електронні прилади. Поліція встановила, що вони спілкувалися з невстановленими людьми, що перебувають на території Сирії.

Відео дня

Поліція припускає, що після здійснення теракту, терористи мали намір бігти через Ямайку в Сирію і приєднатися до загонів, які воюють на боці «Ісламської держави».