Фото: vaadua.org

Асоціація єврейських організацій і громад України (Ваад України) спільно з Київським офісом Євроазіатського єврейського конгресу (ЄАЄК) запрошує дітей віком від 10 до 16 років, які цікавляться єврейською історією, філософсько-релігійними течіями, традицією, культурою, мовою та літературою, музикою, танцями, різними видами мистецтв, взяти участь у Міжнародному літньому єврейському дитячому таборі, повідомляє Ваад України.

Учасників «Коріння і майбутнє євреїв діаспори» - «Шорашим – Україна - 2017» чекає унікальна насичена освітня програма відкриття нових граней глибокої єврейської думки, давньої та сучасної культури євреїв України, діаспори та Ізраїлю, самопізнання та особистісного зростання.

Дата народження дитини повинна бути не раніше серпня 2001 року (не старше 16 років). Також необхідно надати документи, що підтверджують її єврейство. При наборі дітей пріоритет буде надано новим учасникам – дітям, які вперше беруть участь у проекті табору «Шорашим-Україна-2017».

Відео дня

Програма передбачає інтерактивні заняття, спрямовані на збагачення знаннями в галузі юдаїки в Україні, діаспорі та Ізраїлі, на формування єврейської ідентичності та зміцнення тісного зв'язку учасників проекту з єврейським народом, на виховання лідерських якостей та розвиток творчих здібностей, а також майстер-класи і студії за інтересами, спортивну програму, купання в басейні, екскурсії по єврейських місцях та культурних пам'ятках полікультурної України.

З дітьми працює міжнародна команда ведучих з України та Ізраїлю, які мають багатий досвід роботи в дитячих та молодіжних єврейських програмах і проектах, які пройшли спеціальні семінари та курси підвищення кваліфікації в області неформальної єврейської освіти.

Проживання дітей у комфортабельних кімнатах по 3-4 людини, харчування – 4-х разове, умовний кашрут. Відпочинок дітей буде проходити на території, що охороняється.

Місце проведення: Пансіонат «Славський», 82660, Львівська обл., Сколівський р-н, смт. Славське, вул. Устияновича, 35.

Дати проведення табору: з 20 по 29 серпня 2017 року.

Виїзд з Києва у табір: 19 серпня 2017 року

Приїзд з табору в Київ: 30 серпня 2017 року.

Контакти для запису в табір:

Асоціація єврейських організацій і громад України (Ваад України),

04070, м. Київ, вул. Волоська 8/5,

Контактний телефон: (068) 471 – 26 - 88

Електронна адреса: shorashim.camp@gmail.com

Зареєструватися можна, заповнивши анкету.