Участники семинара. Фото: eajc.org

З 2006 року Асоціація «Міцва», «Центр Турбота – Хесед Поліна» і Єврейський общинний центр «Рімон» проводять унікальний, який не має аналогів, міжнародний єврейський молодіжний табір-семінар для соціально незахищених родин країн Центральної Азії та близького зарубіжжя. Про це повідомляє Євроазіатський єврейський конгрес.

В урочистому відкритті табору-семінару-2016 взяли участь голова Ради Асоціації «Міцва», член Ради Асамблеї народу Казахстану, Президії Євроазійського єврейського конгресу Олександр Барон і директор «Центр Турбота – Хесед Поліна» Інеса Чугайнова.

За шість днів табору-семінару учасники пройшли шлях Ноаха, вивчали сім законів, даних Б-гом Ноаху, рольові ігри табору кожен день були присвячені словами Тори.

Відео дня

На закінчення всі разом встановили веселку на пляжі і зробили спільне фото, яке символізує дружбу і бажання брати участь у будівництві єврейської громади Казахстану.

Черговий сімейний табір-семінар удався. Він послужить об'єднанню та згуртуванню єврейських громад Казахстану. У містах будуть створені ініціативні групи молодих сімей, які стануть рушійною силою нових і важливих справ.

Над проектом сімейного табору-семінару працювала велика команда мадрихів, а також організатори проекту – директор Інеса Чугайнова, адміністратор Неллі Зайцева і координатор молодіжних програм Артур Заїтов.

Проект сімейний табір-семінар «Моя родина в історії євреїв» здійснено за підтримки Американського Єврейського Об'єднаного Розподільчого Комітету «Джойнт» та Асоціації «Міцва».