Напередодні свята Шавуот програма «Колель Тора» оголосила про незвичайний збір пожертвувань – протягом 24 годин кожен внесений долар перетворюється в чотири для потреб програми, і це можна провести перераховуючи кошти on-line.

Сьогодні о 14.00 відкрився збір пожертвувань на сайті Сharidy.com і збір коштів на ньому буде відкрито до 14.00 наступного дня, тобто 8 червня.

Для того щоб зробити пожертвування для Дніпра слід перейти за посиланням https://www.charidy.com/dnipropetrovsk.

Відео дня

Інструкції щодо перерахування коштів дані на цій сторінці англійською мовою, але вони прості і зрозумілі. За перші три години збору коштів у Дніпрі вже зібрано $8 860, а заявлена мета складає $32 000, якщо буде зібрано менше, то програма може не отримати фінансування на наступний навчальний рік.

Для громад інших міст і країн є свої унікальні посилання, наприклад, для громади міста Маріуполя, і їй теж потрібно зібрати $ 32 000 за одну добу.

Всього ж програма «Колель Тора» має намір зібрати два мільйони вісімсот тисяч доларів ($ 2 800 000 !), але за перші три години зібрали $ 687 000. Загальний хід пожертвувань і пожертвування по кожній громаді можна подивитися на загальній сторінці https://www.charidy.com/kt весь час поки збір коштів активний.

Кожен пожертвуваний долар перетворюється в чотири завдяки тому, що збільшують суму три спонсора кампанії: «Keren Meromim», Rabbinical Center of Europe, «Friends of Kolel Torah», але кожен спонсор, який пожертвував кошти, нехай навіть найскромніші, теж буде увічнений – на сторінці кожного міста можна подивитися їхні імена, якщо, звичайно, вони побажали їх вказати.

Поки найбільші пожертви у Дніпропетровську зробили – TIMUR MINDICH і MICHAEL & RACHEL PIN.