/ djc.com.ua

Президент США Дональд Джон Трамп у 116-ту річницю з Дня народження Сьомого Любавичеського Ребе Менахема-Мендела Шнеєрсона видав декларацію, що проголошує «День освіти США» цього року 27 березня, що відповідає 11 нісану.

Президент Трамп запросив цього року делегацію рабинів ХаБаДа, слідуючи традиції, закладеній ще у 1978 році президентом Джиммі Картером, відзначати «День освіти» у День народження Любавичеського Ребе, щоб закликати приділяти більше уваги освіті і визнати зусилля Ребе в питаннях освіти для всіх людей. Про це повідомляє сайт єврейської громади Дніпра.

/ djc.com.ua

Трамп прийняв делегацію хабадських рабинів зі всієї країни в Овальному кабінеті Білого дому і підписав офіційну прокламацію, яка визначає 27 березня 2018 року, що відповідає 11 Ніссана 5778, 116-річчя Любавичеського Ребе – як «День освіти США».

Відео дня

Нагадаємо, що День народження Любавичеського Ребе офіційно відзначається у Сполучених Штатах Америки як «День освіти». Ребе був також нагороджений Золотою Медаллю Конгресу США «за видатний і довготривалий внесок у поліпшення освітньої системи, зміцнення моральності у світі і організацію міжнародних благодійних акцій».