Форми робіт можуть бути найрізноманітнішими / tkuma.dp.ua

Український інститут вивчення Голокосту «Ткума» за сприяння Міністерства освіти і науки України оголосив про початок XV Міжнародного конкурсу робіт «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності».

У конкурсі можуть взяти участь школярі старших класів, вчителі та педпрацівники, студенти та аспіранти (допускаються як представники України, так і іноземці). Про це повідомляє сайт єврейської громади Дніпра.

/ djc.com.ua

Для участі в конкурсі приймаються науково-дослідницькі, пошукові, творчі роботи та методичні розробки широкої тематики – від геноцидів першої половини ХХ століття і подій міжвоєнного періоду, до Гельсінських угод, уроків Голокосту та інших геноцидів у світлі сучасної війни проти України.

Відео дня

Форми робіт можуть бути найрізноманітнішими – дослідження, огляди, оповідання, вірші, малюнки, фільми, мультимедіа та інше.

Термін подачі заявок на участь у конкурсі визначено до 15 липня 2018, термін подачі самих робіт – до 1 серпня 2018, а підведення підсумків, нагородження переможців і лауреатів конкурсу відбудеться 25-28 вересня, але місце проведення цієї церемонії поки не вказується.

На переможців конкурсу чекають дипломи, призи, публікації та запрошення брати участь у міжнародних заходах.

З повним "Положенням про проведення конкурсу та вимогами до оформлення конкурсних робіт" можна ознайомитися тут.