Радіостанція не віщає в Шабат і Йом Тов / djc.com.ua

Тепер у будь-якій точці світу, де є інтернет, доступне мовлення цілодобової хабадської радіостанції «Chabad.org Radio», яка веде свої передачі в основному англійською мовою.

Радіостанція не віщає у Шабат і Йом Тов, тому визначає свій формат як «24/6», повідомляє сайт єврейської громади Дніпра.

Сайт chabad.org пояснює, що крім великої аудіо-бібліотеки лекцій, книг, бесід та уроків, а також великої колекції подкастів, він вирішив відкрити on-line радіостанцію, бо велика кількість людей виявляє інтерес саме до потокового мовлення. Особливий наголос робиться на глобальну доступність цього ресурсу з допомогою будь-якого сучасного смартфона або комп'ютера.

Відео дня

Щоб слухати радіо, потрібно у смартфоні встановити спеціальний додаток для iOS або Android, а щоб слухати через комп'ютер, потрібно просто перейти за цим посиланням.

Основний контент, як зараз повідомляється, будуть складати уроки, лекції. Чи будуть у мовленні новинні, аналітичні програми, ток-шоу та інші радійні формати, поки не повідомляється.