У суботу, 31 березня о 13.00 у концеренц-залі бізнес-центру «ІНКОМ» (Київ, вул. Смоленська, 31–33, 2-й поверх — навпроти комплексу «Більшовик», метро Шулявська) відбудеться міжнародна конференція «Кришталь жіночої душі». Про це "УНІАН-Релігії" повідомила Всеукраїнська асоціація громадських організацій «Альраід»

До уваги буде представлено доповіді на теми: мораль, духовність, психологічна грамотність, здоров’я та виховання дітей відповідно до норм Ісламу та реалій сучасності. Щоби дорослі учасники могли зосередитися на отриманні нових знань, передбачена можливість залишити дітей у мечеті Ісламського культурного центру, де для них підготували навчально-розважальну програму від 12.30 до 15.00.

В конференції візьмуть участь гості з регіонів України, а також із Молдови, Індонезії, Іраку та Кувейту. Учасники зможуть безкоштовно отримати друковані матеріали про ісламську культуру та інші актуальні питання сучасності.

Відео дня

Програма заходу передбачає спілкування учасників під час перерви на фуршет, обговорення важливих питань та обмін досвідом.