Під час майбутніх листопадових виборів громада мусульман уже не хоче вибирати між двома основними партіями: кандидати республіканців у розрахунку отримати додаткові голоси все голосніше промовляють про «мусульманської загрози", а демократи не можуть вирішити, як підійти до вирішення проблем мусульман, пише OnIslam.

«Багато мусульман в Америці відвертаються від двопартійної системи», - каже співголова американської Партії зелених Фархін ХАКІМ.

Нещодавно глава Національного комітету Демократичної партії Деббі ВАССЕРМАН-ШУЛЬЦ відхилила запрошення однієї мусульманської групи у зв`язку з тим, що в мережі Інтернет прослизнуло повідомлення, що лідер групи нібито значиться у федеральному списку терористів.

Відео дня

За словами мусульманського правозахисника з Південної Флориди Мухаммеда МАЛІКА, її відмова свідчить про те, що партія піддалася на переконання «ісламофобів, які за допомогою тактики нагнітання страху намагаються витіснити мусульман з політики».

Мусульмани також незадоволені демократами через те, що у тих немає чіткої програми вирішення їх проблем.

Республіканська партія тим більше відштовхує мусульманських виборців своєю відвертою ісламоненависницькою кампанією.

Так, колишній спікер Палати представників Конгресу Ньют ГІНГРИЧ назвав шаріат «смертельною загрозою» Сполученим Штатам.

Нещодавно республіканський депутат конгресу штату Міссурі порівняв іслам із хворобою, а його колега з Аляски назвав мусульман «окупантами».

Мусульмани стверджують, що ні республіканці, ні демократи не захищають їхні права.

Між тим, вашингтонський Інститут соціальної політики та розуміння повідомляє, що мусульманські виборці Флориди (а це 124 000 чоловік) можуть зіграти головну роль на листопадових виборах, так як багато в чому від думки виборців цього «коливного» штату залежатиме їхній результат.

Ислам для всех