Хадіси (висловлювання Аллаха) з Корану з`являються, а потім зникають на тілі дев`ятимісячної дитини, що народилася в дагестанському селі Красно-Октябрьське Кизлярського району, розповів РІА "Новости" представник сільської мечеті.

"У сім`ї Якубових, що проживає в селі Красно-Октябрьське Кизлярського району Дагестану, дев`ять місяців тому народився син Алі. Через декілька днів після народження на його тілі почали з`являтися написи арабською", - повідомив він.

Як розповіла мати дитини Мадіна Якубова, після народження на підборідді хлопчика була гематома, коли синяк почав сходити, з’явився напис арабською "Аллах".

Відео дня

"Написи виявляються щопонеділка і щоп`ятниці, в цей час у дитини температура піднімається до 40 градусів, він кричить, плаче. Написи тримаються три дні, а потім поступово зникають і на їх місці з`являються нові", - розповіла Якубова.

За її словами, батьки не розповідали про це явище до тих пір, поки на хлопчику не з`явився напис "Покажіть мої знамення людям".

“Алі - друге дитя в сім`ї. У доньки такого не спостерігалося", - додала жінка.

Представник Духовного управління мусульман Дагестану від коментарів утримався, повідомивши, що вони "здивовані, як і всі".

У свою чергу імам мечеті села Красно-Октябрьське Абдулла вважає, що ці знаки - "знамення Всевишнього".