Навчання в Школі пройдуть 40 осіб / islam-today.ru

Духовне управління мусульман Татарстану з 31 січня по 4 лютого на території Білої мечеті Болгара проведе традиційну молодіжну Школу акиди. У якості основного спікера школи запрошений фахівець з ПАР Абу Галі Габдеррашид Аль-Ашгари Аль-Ханафі, який прочитає учасникам лекції по книзі "Акида ат-Тахавийя", повідомляє Islam-today.

У вільний від навчання час молодих людей чекають активні розваги на свіжому повітрі, спортивні змагання, колективні намази у Білій мечеті, екскурсії по Болгарському заповіднику, зустрічі з шейхом Абдраззаком Ассаади та іншими почесними гостями.

Відкриття Школи акиди відбудеться 31 січня о 12.30 у конференц-залі ДУМ РТ. Навчання у школі пройдуть 40 осіб. Вони відібрані за результатами двох турів: за найбільшою кількістю репостов про Школу в соціальних мережах і за онлайн-тестуванням з акиди і фікху. Усього у відборі взяло участь понад 100 молодих людей і дівчат. По завершенню навчання у Школі акиди учасникам належить скласти іспити Абу Галі Аль-Ашгари та отримати сертифікати.

Відео дня

Акида - мусульманське віропереконання та форма розкриття іману, являє собою фонд догматів, ідей і уявлень, і є необхідним елементом традиційної мусульманської освіти.