Фото: islam-today.ru

У Чехії можуть заборонити здійснювати намаз на вулиці, будувати нові мечеті й носити головні убори, що закривають обличчя. Про це з посиланням на парламентську партію країни «Свобода і пряма демократія» повідомляє Islam-today.

«Ми виступаємо проти того, щоб у нашу країну стікалися люди, які прагнуть нав'язати місцевому населенню свої культурні цінності. Ті, хто прибув у нашу країну, мають пристосуватися до наших порядків. І тому ми вважаємо неприпустимим щоденне відволікання від роботи для молитви. Виходячи з міркувань безпеки неприпустимо, щоб люди ходили вулицями з закритим обличчям, а на підставі наших гігієнічних норм неможливо, щоб у наших басейнах люди купалися в буркіні. Більш того, на тлі частих терористичних атак в Європі треба задуматися, чи потрібно подальше будівництво мечетей», - сказав член партії, депутат парламенту Чехії Ярослав Голик.

Згідно з останніми соцопитуваннями, партія «Свобода і пряма демократія» користується підтримкою близько 13% громадян країни, а тому, щоб прийняти цей антиісламський закон, їй доведеться шукати союзників серед інших політичних сил країни.

Відео дня