Фото: islam-today.ru

Десятки мусульман Манчестера в числі перших поспішили на допомогу постраждалим у результаті теракту на міському стадіоні. Про це повідомляє Іslam-today.ru з посиланням на місцеву газету "Metro".

Як повідомляє видання, відразу ж після теракту таксисти-мусульмани безкоштовно розвозили по домівках тих, кому пощастило - хто не постраждав у результаті потужного вибуху.

2

Крім того, мусульмани, які проживають неподалік від місця трагедії, запропонували свої будинки тим, хто був вже не в змозі добиратися до власних будинків. Мусульманські організації зі всієї країни зібрали на допомогу сім'ям загиблих і постраждалим тисячі фунтів стерлінгів.

Відео дня

Рішуче засудили теракт і мусульманські лідери Сполученого королівства. «Злочинці повинні випробувати на собі всю важкість відповідальності за скоєне як в цьому житті, так і в іншому світі», - зазначив генеральний секретар Мусульманського ради Британії Харун Хан.

Нагадаємо, жертвами трагедії в Манчестері стали 22 людини. Ще близько 60 постраждали. Відповідальність за теракт на себе взяло угруповання "Ісламська держава". Зараз у Великобританії введено найвищий, критичний рівень терористичної небезпеки.