Північна Корея увійшла в період невизначеності. Оглядачі розділилися в думці, покращиться чи погіршиться ситуація з правами людини в цій країні, повідомляє CNL-NEWS з посиланням на Christian Today.

Президент Open Doors USA Карл МОЛЛІ закликав християн молитися за країну, він вважає, що приблизно 50 тисяч християн вислані в трудові табори. «Ми не знаємо майбутнє Північної Кореї, але Бог знає, - сказав він. - Тому важливо, щоб християни всього світу молилися за Північну Корею в цей перехідний час. Особливо моліться за християн всередині країни. Вони бояться, тому що їм можуть загрожувати ще більші переслідування».

Всесвітній Євангельський Союз (ВЄС) висловив стурбованість, оскільки, на його думку, неможливо передбачити наслідки смерті Кім Чен Іра для Кореї. Союз закликав нове керівництво Північної Кореї дотримуватись міжнародних норми щодо захисту прав людини. Багато християн десятиліттями молилися за корейський півострів і об`єднання двох країн. Можливо нова ера - початок відповіді на їхні молитви, вважає ВЄС.

Відео дня

OMF International також просить християн молитися, щоб місіонери могли приїхати в країну і служити її народові. «Ми щиро бажаємо бачити відродження цієї країни».