Братство п`ятидесятників зібралося на VII звітно-виборчий з`їзд Об`єднаної Церкви християн віри євангельської (ОЦХВЄ) України. У Вінниці з`їхалися не тільки українські служителі, гостями форуму стали білоруси, росіяни, молдавани, американці.

Про це повідомляє сайт "Маранафа".

«Вас обрав Господь бути у Нього служителями» - ці біблійні слова стали девізом зустрічі п`ятидесятницьких священиків. Про те, як бути служителем, богоугодним, три дні співали псалми, проповідували, молилися.

Відео дня

Протягом з`їзду делегати прослухали звіти різних відділів братства.

Відповідальний за освіту в ОЦХВЄ України Павло Жмур навів статистику братства: більш як трьохсот недільних шкіл, більш як тисячі вчителів, понад сорок літніх таборів для дітей та молоді. Він представив розроблену навчальну програму для недільних шкіл на 11 років навчання та розповів про проблеми відділу дитячого служіння. Єпископ Василь Денисюк помолився про благословення всіх студентів і школярів, в тому числі вчителів недільних шкіл.

За підсумками ради єпископів прийнято рішення залишити Георгія Бабія в статусі начальницького єпископа і Петра Новорока його заступником, старшого єпископа ОЦХВЄ України. На допомогу їм - правління єпископів і робоча група служителів. З`їзд закріпив це рішення молитвою благословення. «Щоб були завжди сповнені Духа Святого, могли правильно навчати і були готові життя своє покласти за Господа, бо мало що буде завтра», - констатував у молитві начальницький єпископ ОЦХВЄ СНД і Балтії Іван Федотов.

Звітно-виборчий з`їзд Об`єднаної Церкви християн віри євангельської України за статутом відбувається раз на чотири роки.