"Посольство Боже" споруджує в Києві храмовий центр і готель.

Як повідомляє сайт «Релігії в Україні» з посиланням на прес-центр церкви "Посольство Боже", про це сказав на богослужінні старший пастор церкви Сандей АДЕЛАДЖА.

"Це буде унікальна архітектура, і по закінченні будівництва цей будинок візьме участь у міжнародному конкурсі як приклад унікальної архітектури. Сам будинок спроектовано у вигляді ковчега, по висоті – утричі вище, ніж "Палац Спорту". Також заплановано готельний комплекс на 24 поверхи поруч із церквою!" – сказав він.

Відео дня

"Як говорять, дорога в 1000 км починається з першого кроку. Початок покладено. У минулу п`ятницю проект будинку церкви пройшов державну комісію міськвиконкому. Після експертизи одразу почнеться зведення будівлі церкви», - розповів пастор і додав: «Спорудження будинку займе за планом два роки, і ми очікуємо, що 17-та річниця церкви пройде в новому будинку на нашій землі!»

«Уже з першої неділі жовтня богослужіння планується провести на своїй землі, у тимчасовому будинку - наметі. Ми будемо проводити служіння на своїй землі й станемо живими свідками Божого будівництва. Дивний час обрав Господь для будівництва будинку церкви. Напевно, тому, що Бог хоче, щоб у кожній справі вся слава належала тільки Йому», - сказав також С.АДЕЛАДЖА.