ДАІ Києва попереджає про короткочасні обмеження руху транспорту у зв`язку з візитом Митрополита КИРИЛА.

Як повідомили УНІАН в УДАІ м. Києва, начальник столичної ДАІ Анатолій СІРЕНКО зазначив, що візити такого високого рівня, зазвичай, пов`язані з короткочасними обмеженнями руху транспорту, і кияни мають з розумінням ставитися до цього.

За даними ДАІ, у понеділок, 27 липня, орієнтовно о пів на дев`яту ранку Святійший Патріарх прибуває в аеропорт “Бориспіль”, і далі поїде у центр міста на Володимирську гірку. Після 10-ї години планується переїзд кортежу до Києво-Печерської Лаври, а потім, о 15.30 – відвідини пам`ятників Слави і жертвам Голодомору. Близько 17-ї години відбудеться зустріч Патріарха біля Святої Брами Лаври.

Відео дня

У вівторок орієнтовно о 13-й годині заплановані відвідини будівництва Кафедрального собору за адресою: Залізничне шосе, 3. Після чого о 17.30 Святійший Патріарх КИРИЛО відправиться на кіностудію ім. Довженка.

У середу, 29 липня, приблизно о пів на першу першого дня Патріарх відвідає Покровський жіночий монастир, розташований у Бехтеревському провулку. Потім о 15-й годині високий гість попрямує до аеропорту “Бориспіль”.

З огляду на це, А.СІРЕНКО рекомендує водіям бути гранично уважними, неухильно виконувати сигнали регулювальників, вимоги дорожніх знаків, а також не залишати транспорт, порушуючи загальноприйняті правила.

Як повідомляв УНІАН, 27 липня починається візит в Україну Патріарха Московскього і всія Русі КИРИЛА. Початковою точкою візиту високого гостя стане столиця України Київ, де він пробуде до середи. Далі заплановані відвідини Донецька, Горловки, Сімферополя, Севастополя, Рівне, Корця, Луцька, Володимир-Волинського, а також Почаєвської Лаври.