У Музеї біблійних земель у Єрусалимі нещодавно відкрилася виставка «Народи світу пишуть Біблію», повідомляє РіСУ.Це унікальний міжнародний проект, організований Суспільством біблійної долини спільно з Міністерством закордонних справ Ізраїлю. На сьогоднішній день в проекті взяли участь тисячі людей з 31 країни світу, в числі яких Панама, Коста-Ріка, Бразилія, США, Аргентина Данія, Індія, Гонконг, Тайвань, Греція, Ізраїль, Польща, Сінгапур, Фінляндія, Канада, Англія, Німеччина, Швейцарія Латвія, Україна та ін. Кожен з учасників повинен написати 23 127 віршів з Біблії. У результаті організатори проекту сподіваються отримати 100 варіантів Біблії 100 мовами світу.

Як повідомляє Міністерство туризму Ізраїлю в РФ, на виставці представлені Біблії різними мовами, у тому числі китайською, тайваньською, фінською, мовоюТамілі. Крім того, виставку прикрашають твори дитячої творчості, що брали участь в проекті «Діти світу малюють Біблію».

Цей унікальний проект покликаний сприяти взаєморозумінню між народами, об`єднаними любов`ю і шануванням Біблії. Виставка демонструє популярність Біблії та потребу у ній в наші дні.

Відео дня