Затверджено склад офіційної делегації, яка супроводжуватиме Предстоятеля Української Православної Церкви Митрополита Володимира під час візиту до України Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила. Про це йдеться у розпорядженні Предстоятеля УПЦ.

Згідно з документом до складу офіційної делегації увійшли Архієпископ Вишгородський Павел, вікарій Митрополита Київського і всієї України, намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври; Архієпископ Бориспільський Антоній, вікарій Київської Митрополії, ректор Київських духовних академії та семінарії. До складу делегації також увійшли: Єпископ Переяслав-Хмельницький Олександр, вікарій Київської Митрополії, секретар Предстоятеля УПЦ; Протоієрей Віталій КОСОВСЬКИЙ, секретар Київської Митрополії; Архімандрит Кирил (ГОВОРУН), голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ; Протоієрей Георгій КОВАЛЕНКО, прес-секретар Предстоятеля УПЦ; Протоієрей Миколай ДАНИЛЕВИЧ, співробітник Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ; Протоієрей Валерій КРАВЕЦЬ, співробітник Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ та настоятелька Архангело-Михайлівського Одеського жіночого монастиря, голова Синодального відділу «Церква і культура» ігуменя Серафима (ШЕВЧИК),.

У якості представника УПЦ, який супроводжуватиме Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила під час його візиту до України Митрополит Володимир призначив архієпископа Білоцерківського і Богуславського Митрофана, керуючого справами Української Православної Церкви.

Відео дня