У Малинcькому районі Житомирської області сьогодні відкрився ХІI національний з’їзд молоді Церкви християн віри євангельської України (ЦХВЄУ).

Як повідомили УНІАН у прес-центрі ЦХВЄУ, у форумі беруть участь кілька тисяч молодих людей з України, Росії, Польщі, Литви, Німеччини і США.

З’їзд відбуватиметься в умовах наметового табора, поділеного на сектори, які представляють окремі міста та регіони України. На території табора облаштовано польові кухні, спортивні майданчики, медичні пункти. Працює цілодобова служба охорони.

Відео дня

Учасників з’їзду сьогодні, у день відкриття, привітали представники влади - Житомирської обласної і Малинської районної державних адміністрацій, Державного комітету у справах національностей та релігій, а також духовенство.

Протягом тижня роботи з’їзду відбудуться урочисті богослужіння, навчання, дискусії. Планується також провести тематичні секції, творчі, музичні й спортивні заходи. Окрім того, відбудеться презентація соціальних та благодійних організацій, що діють в Церкві християн віри євангельської.

Як очікується, учасників форуму привітають відомі християнські виконавці та групи. Триватиме з`їзд до 15 липня.