Вчора розпочав роботу прес-центр з висвітлення візиту Святішого Патріарха Кирила до України. Як повідомили кореспонденту УНІАН в прес-офісі Української Православної Церкви, прес-центр розміщується у корпусі 70-а Києво-Печерської лаври (Київ, вул. І. Мазепи, 25).

Водночас у тестовому режимі стартував офіційний сайт візиту: www.patriarh.in.ua , де вже зараз у розділі "Фоторепортаж" можна переглядати фотографії Патріарха Кирила. Також на сайті можна ознайомитися з програмою перебування Патріарха в Україні.

За даними прес-офісу УПЦ, незабаром на сайті з’явиться докладна інформація про монастирі і єпархії, які Святіший Патріарх планує відвідати, та про порядок акредитації ЗМІ.

«Акредитація журналістів розпочнеться 10 липня і триватиме два тижні. Напередодні, 9 липня, у розділі «Акредитація» на сайті www.patriarh.in.ua з’явиться інформація щодо порядку акредитації, дотримуючись якої кореспонденти друкованих ЗМІ, радіо та знімальні групи телеканалів отримають доступ на всі офіційні події за участю Святішого Патріарха Кирила», – повідомив керівник прес-служби візиту протоієрей Георгій КОВАЛЕНКО.

Контактний телефон прес-служби візиту Патріарха: 8 (044) 255–12–49. Електронна адреса: vizit2009@gmail.com
 



 

Відео дня