Євангельські церкви наголошують на необхідності скоординованої діяльності церков та громадських організацій у вирішенні соціальних проблем та відстоюванні високих моральних цінностей у суспільстві.

   Про це йшлося під час засідання Секретаріату Ради Євангельських Протестантських Церков України, яке відбулось 20 листопада 2012 року під головуванням пастора Андрія Мурзіна, повідомляє Інститут релігійної свободи.

   Учасники засідання обговорили актуальні питання державно-церковних відносин та законодавчі ініціативи з питань діяльності релігійних організацій. Окремо розглядалось питання розвитку громадських ініціатив, спрямованих на захист інституту сім’ї, популяризації здорового способу життя та виховання молоді на засадах християнської моралі.

Відео дня

   Секретаріат Ради проаналізував діяльність РЄПЦУ протягом поточного року. Серед найбільш важливих ініціатив за це період згадувалось про прийняття Декларації про захист моральних і сімейних цінностей та проведення Тижня молитви за Україну (15-21 жовтня).

   Планується, що засідання Ради Євангельських Протестантських Церков України на рівні глав церков відбудеться у другій половині грудня цього року.