н

Комісія у справах мирян УГКЦ з нагоди Марійських днів молитви за Україну, що відбуватимуться 12 - 14 жовтня звернулась до вірних, повідомляє департамент інформації УГКЦ.

"Солідарність людей і маніфестація миру сьогодні є особливо важливими. Додаймо до цих маніфестацій найважливіше – молитву. Звернімося про поміч до Царя царів і Володаря володарів – до Господа нашого Ісуса Христа. Прислухаймося до об’явлень Його Матері Пречистої Діви Марії, яка в історії часто з’являлася у різних куточках світу (особливо в Люрді та Фатімі) із посланнями для людства, а також в Україні у різних місцях, які стали чудотворними", - йдеться у зверненні.

Додамо, що торік у Ватикані 12–13 жовтня проходили Марійські дні з нагоди Року віри. У неділю, 13 жовтня 2013 року, у 96-ту річницю фатімських об’явлень, Святіший Отець здійснив Акт присвячення світу Непорочному Серцю Марії. Про це просила в 1917 році Матір Божа у Фатімі, а також просила молитися про навернення Росії.

Відео дня

На переконання Комісії поєднання пам’яті трьох подій (25-та річниця легалізації УГКЦ, 97-ма річниця об’явлень у Фатімі і свято Покрова Пресвятої Богородиці) є важливою нагодою, щоб вірні разом попросили Господа Бога за молитвами Пресвятої Богородиці про розквіт України.

За матеріалами Департамента інформації УГКЦ.