Екзарх Одеський і адміністратор Кримський Української Греко-католицької церкви владика Михайло Бубній особисто привітав з Великоднем виведених із  Криму на материкову частину країни військовослужбовців Військово-морських сил України і членів їхніх сімей. 

Як передає кореспондент УНІАН, владика безпосередньо в холі одеського санаторію «Куяльник», в якому тимчасово облаштувалися військові моряки і члени їхніх сімей, звернувся до присутніх з промовою і провів пасхальну службу.

«Цьогорічний Великдень для Вас є дуже особливим, - зазначив він. «Але ми хочемо від імені Церкви, і від усіх громадян України усім вам подякувати», - додав екзарх. «Подякувати морякам українського флоту, що ви вистояли, що ви такі мужні, в оцей, такий важкий час випробування змогли віднайти в собі силу і витривалість. І я думаю, що Господь вам це порахує, а Україна запише в свою історію, бо, насправді, ситуація могла розвиватися в інший спосіб», - сказав владика. 

Відео дня

Екзарх Одеський і адміністратор Кримський спільно з військовим капеланом ВМС України отцем Олександром Смеречинським провели Божественну службу, освятили пасхальні страви, сфотографувалися разом з військовими моряками і членами їхніх сімей.