Глава католицької церкви папа Бенедикт XVI закликав до створення світового уряду і Нового Світового Порядку. У промові, виголошеній на Папській раді 3 грудня, Папа закликав до «побудови світового співтовариства з відповідними повноваженнями», на службу «для загального блага людської сім`ї».

В якості засобу захисту глобального миру і справедливості, бачення Папи щодо встановлення Світового уряду і Нового світового порядку, схоже, грунтується не на створенні однієї наддержави, а нового управлінського органу, який пропонував би політикам, що перебувають при владі і які відповідають за прийняття рішень, критерії для оцінок і практичні рекомендації.

Папа сказав: пропонований орган (Світовий уряд) не був би наддержавою, зосередженою в руках жменьки людей, які панували б над усіма іншими, експлуатуючи найслабших.

Відео дня

Папа також поділився своїм баченням нового органу як «моральної сили» або морального авторитету, який мав би «владу впливати у відповідності з розумом, тобто, колективна влада, обмежена в своїй юрисдикції законом».

Ці останні зауваження, зроблені Папою і католицькою церквою, навряд чи повинні викликати здивування, враховуючи те, що в 2010-му католицька церква прагнула до створення нового Світового центробанку, який відповідав би за регулювання глобальної фінансової індустрії і міжнародної грошової маси.

Як повідомлялося, Ватикан намагався створити «наднаціональну владу», яка має загальносвітовий масштаб, і «універсальну юрисдикцію», щоб направляти і контролювати глобальну економічну політику і прийняття рішень.

Новий поштовх Китаю до тісніших зв`язків з Росією, зростання втручання з боку ООН щодо контролю за інтернетом, і останні зауваження, зроблені католицькою церквою, всі вони вказують на те, що новий світовий порядок встановить такий курс, від якого світ може просто не відновитися .

theglobalistreport.com