У Львові розпочинається благодійна акція до свята Миколая. У центрі молодіжного душпастирства в Домініканському соборі встановлюють дерево дитячих побажань до святого Миколая.

Львівська молодь, члени парафіяльних спільнот та управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради запрошують львів’ян долучитися до доброї справи та допомогти дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей, інформує Католицький оглядачз посиланням на прес-службу Львівської облради.

«Це традиційний захід, який організовує молодь Церкви. Щороку листи дітей з малозабезпечених сімей є в храмі Пресвятої Євхаристії. Парафіяни та вірні нашої Церкви мають можливість взяти лист та допомогти святому Миколаю організувати подарунки певній дитині», – говорить отець Тарас Милян, голова Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Відео дня

 «Кожна добра справа повертається сторицею. Впевнений, мешканці нашого міста активно долучаться до благодійної ініціативи та своїми добрими намірами подарують усмішки на дитячих обличчях», – розповів Володимир Шнайдер, керівник управляння молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.