15 квітня 2012 року, у день празника Воскресіння Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа, Блаженніший Святослав, Верховний Архиєпископ Києво-Галицький Української Греко-Католицької Церкви, очолить Воскресну Утреню та урочисту Архиєрейську Божественну Літургію в храмі Святого Василія Великого в м. Києві Богослужіння розпочнуться за двадцять хвилин до півночі, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Богослужіння з невеликим запізненням буде транслювати Перший національний канал (УТ-1). Трансляція розпочнеться о 1.50. Крім того, 15 квітня зранку, з 10.00, Перший національний Великоднє Богослужіння транслюватиме у повторі.

15 і 16 квітня Главу УГКЦ на телеекранах можна буде також побачити та почути на «5 каналі». У ці дні буде продемонстровано традиційне великоднє інтерв’ю Блаженнішого Святослава для цього телеканалу. Головні теми розмови: про важливість посту; про ставлення християн до представників інших релігій, зокрема мусульман; про виклики, які ставить сучасна суспільно-політична ситуація перед християнами та про позицію церкви щодо виборів.

Відео дня