На початку цього місяця було скоєно напад на 32-річну християнку Ліндсей Вуд з Північної Кароліни (США) в її власному будинку. Але вона дивом залишилася жива. Коли її нападники різали їй горло, жінка голосно цитувала біблійні вірші.

Поліція звинуватила в нападі двох підлітків, - як про повідомляє місцеве джерело новин в СК The Shelby Star. Мігель Лопес, 16 років, звинувачується в змові з метою здійснення вбивства, спробі вбивства, секретному нападі та викраденні першого ступеня. Інший 15-річний підліток також затриманий і звинувачується в змові з метою скоєння вбивства і спробі вбивства. Ніяка інша інформація не повідомляється у зв`язку з неповнолітнім віком підозрюваного.

Підозрювані знали жертву, але ступінь їх знайомства на даний момент не розголошується. За повідомленням ABC news, 1 лютого, коли Вуд повернулася з біблійної групи, а її 15-річний син пішов з дому, зловмисники увійшли в будинок. Про це християнський портал КІРІОС інформує, посилаючись на cnlnews.tv

Відео дня

Хоча вони змогли перерізати їй горло, вона цитувала їм біблійні уривки, поки вони не пішли. «Вона сказала їм: «Будь ласка, не чіпайте мене: я люблю Господа і свого сина», - повідомив АВС news сусіда потерпілої. Приблизно через півтори години - в результаті цього - її мучитель вибачився і пішов.

КІРІОС