Сьогодні, 8 грудня, в урочистість Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії о 19.00 год. архієпископ Петро МАЛЬЧУК, натиснув кнопку на пульті запуску Телебачення Віковічного Слова EWTN, і таким чином абоненти компанії «Волі» можуть уже дивитись телеканал EWTN у телевізійній мережі м. Києва.

Запуску каналу передувала Служба Божа, під час якої Архієпископ Петро молився за всіх працівників Католицького Медіа-Центру про Боже благословення й опіку Матері Божої, а також про Боже благословення для справи розвитку Телебачення Віковічного Слова EWTN.

О. Павло ВИШКОВСЬКИЙ, директор Католицького Медіа-Центру подякував архієпископу за «найкращу молитву - Святу Месу» і його присутність у такий важливий день, важливий не лише для КМЦ, але для Церкви загалом.

Відео дня

«Сьогодні почав падати в Києві перший сніг – зазначив о. Павло – сьогодні також вперше в історії України ми розпочали католицьке телебачення! Просимо Бога за заступництвом Непорочної, щоб так як цей сніг, що зрошує нашу землю, також і Божа благодать зрошувала серця людей, які будуть дивитися Телебачення Віковічного Слова.На сьогоднішній день ми в змозі транслювати лише в Києві, але молимо Бога щоб невдовзі Телебачення EWTN могли бачити також і в інших містах України. Для цього потребуємо молитви й підтримки багатьох осіб».

Сatholic-media