17 квітня 2010 року відбудеться народна толока біля паркового комплексу «Аскольдова могила», архітектурної пам‘ятки Х століття за адресою м. Київ, Паркова Дорога 1.

Як повідомляє Департамент інформації УГКЦ, організатором толоки виступила Церковна громада храму св. Миколая Чудотворця УГКЦ на Аскольдовій могилі.

«Наша церковна громада молиться у визначному місці – зародку духовності та культури Руси-України. Численні паломники, кияни приєднуються до молитви на Аскольдовій могилі за спасіння Руси-України та цілого світу.

Відео дня

З благословення нашого єпископа, протягом багатьох років ми проводимо народну толоку – прибирання паркового комплексу «Аскольдова могила». Цього року маємо намір прибрати прилеглі Дніпрові кручі, якими ніхто не опікується і вони знаходяться у жахливому стані. Прийдіть у цей чарівний куточок Києва, долучіться до доброї справи, потрудіться на славу Божу і на спасіння нашого майбуття», - йдеться у зверненні настоятеля церкви св.. Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі о. Ігоря Онишкевича.

Організатори просять усіх бажаючих прийти у робочому одязі та взяти рукавиці, необхідний реманент для прибирання є у наявності.