Понад 10 тисяч молоді побували на концерті популярної музики «З вірою і любов`ю», що 22 вересня проходив у Львові на підтримку будівництва Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ у Києві. Про це повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради.
«Благодійний концерт «З вірою і любов`ю» об`єднав довкола благородної цілі діячів культури і мистецтва, які своєю музикою відкрили нам двері у світ вищих цінностей. У першому турі благодійних концертів ми мали можливість почути класичну музику, сьогодні ж популярну. Стадіон, переповнений молоддю, став свідоцтвом того, що майбутнє Церкви живе і вона їх любить і в них вірить», - зазначив у коментарі УНІАН архієпископ Львівський УГКЦ владика Ігор ВОЗНЯК.
У свою чергу, протосинкел львівської Архиєпархії УГКЦ о.Орест ФРЕДИНА зазначив, що українська естрада сподівається, що вже третій концертний тур «З вірою і любов`ю» стане всеукраїнським.
Нагадаємо, другий тур концертів «З вірою і любов`ю» охопив 13 міст і містечок України. Маршрут пролягав через шість областей: Волинську, Рівненську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську і Львівську. Академічні концерти «З вірою і любов`ю» пройшли у травні.