Папа Римський БЕНЕДИКТ XVI закликав католиків ставати на коліна під час причастя і отримувати його одразу на язик, повідомляють портал Credo і видання "News Blaze".

Папа не хоче, щоб віруючі отримували причастя в руки, і не хоче, щоб вони стояли, приймаючи причастя. За словами ватиканського літургиста Гвідо МАРІНІ, Папа намагається встановити норми для всієї Церкви, тому тих, хто причащається на папських месах тепер просять встати на коліна і відкрити рот.

"Ми, християни, встаємо на коліна перед Святим причастям, тому що знаємо і віримо, що знаходимося у присутності Єдиного Бога", - пояснює Папа.

Відео дня

Дії Бенедикта XVI відповідають 2-тисячолітній традиції християнства і спрямовані на те, щоб повернути любов і пошану до Євхаристії, а також на те, щоб не дати можливості членам різноманітних сатанинських культів отримавши причастя в руки, понести його з собою, а потім використовувати для своїх ритуалів.

Єпископи і клірики Католицької Церкви зобов`язані будуть виконувати директиви Папи Римського. Проте численні католицькі єпископи і видання закликають віруючих не чекати схвалення кліриків своєї єпархії або приходу, а підтримати Папу Римського і приймати причастя на язик і лише стоячи на колінах вже сьогодні.