Сьогодні в офісі патріаршої курії УГКЦ блаженніший Любомир (Гузар) - глава Української Греко-католицької Церкви представив нового керівника патріаршої адміністрації. Як повідомили УНІАН у прес-службі УГКЦ, ним став преосвященний владика Богдан (Дзюрах), який до того виконував функції єпископа-помічника Київської архиєпархії. Звертаючись до працівників Патріаршої адміністрації, блаженніший Любомир наголосив на тому, що "праця в Курії - це праця на найвищому церковному, державному та міжнародному рівнях. Тому працівники Курії повинні творити спільноту осіб, харизмою яких буде дати відповідь на поставлені Церквою завдання".
У свою чергу владика Богдан подякував за довіру нести таке відповідальне служіння, зазначивши, що вже має певний досвід співпраці із працівниками курії. "Проте, - зазначив владика, - я потребую багато пізнати від вас, працівників, щоб ефективніше організувати нашу спільну працю".
Після цього відбувся обмін думками щодо ефективності праці у згаданій структурі.
На завершення зустрічі працівників курії було повідомлено про всеукраїнську прощу військових до Зарваниці, що відбудеться 19-20 вересня та про прощу працівників пенітенціарної системи України до Унева, що відбудеться 26-27 серпня 2009 року.