На сайті можна ділитися досвідом та отримувати поради / radiovaticana.va

З нагоди «Національного тижня подружжя», що триває від 7 до 14 лютого, Конференція Католицьких Єпископів США запустила спеціальний веб-сайт, що має назву «Для твого подружжя».

Для доступу до нього за допомогою мобільних пристроїв передбачено також спеціальний додаток, повідомляє "Радіо Ватикану".

«Сподіваюся, що ця нова платформа досягне багатьох людей та стане джерелом підтримки для чоловіків і дружин на кожному етапі шляху здійснення свого покликання, відкриваючи Божий задум щодо свого подружжя», – зазначив Філадельфійський архиєпископ Чарльз Чапут, що очолює Комісію єпископату в справах мирян, подружжя, сім’ї та молоді.

Відео дня

На новому сайті відвідувач знайде розділи, присвячені періодові заручин, приготуванню до подружжя, змішаним подружжям, матеріали на тему батьківства та природного планування народжуваності. Не бракує також сторінок, присвячених кризовим ситуаціям у стосунках подружньої пари. Окремий розділ наводить навчання Папи та Церкви про подружжя та запитання й відповіді, що розвіюють чимало фальшивих міфів щодо доктрини про подружжя.

Крім того, на сайті передбачено відкритий простір для всіх подружніх пар, які хочуть поділитися з іншими власним досвідом переживання різних етапів покликання до подружжя, від заручин до вінчання, перших кроків у подружжі аж до свідчень похилих віком пар, що зберегли вірність Святій Тайні. Також і відповідальні за курси приготування до подружжя та аніматори періодичних зустрічей подружніх пар зможуть почерпнути з нового ресурсу різні матеріали для поглиблення відповідної тематики.