Тато дав старт реєстрації на Світовий день молоді-2019 / ANSA

У неділю, 11 лютого, після молитви «Ангел Господній» Папа Франциск в безпосередній присутності юнака та дівчини і на очах безлічі паломників, які зібралися на площі Святого Петра, першим зареєструвався як учасник світового молодіжного форуму.

Як повідомляє "Сибірська католицька газета" з посиланням на Радіо Ватикану, 34-й Всесвітній день молоді пройде в Панамі з 22 по 27 січня 2019 року під девізом «Ось я, раба Господня. Нехай буде Мені по слову Твоєму...» (Лк 1,38). Передували цій події традиційні «дні в єпархіях» заплановані на 17-21 січня, організовані в Панамі, Коста-Ріка та Нікарагуа.

«Сьогодні ми відкриваємо реєстрацію на Всесвітні дні молоді, які будуть проходити в Панамі в січні 2019 року, і я нині, у присутності двох молодих людей, зареєструюся онлайн за допомогою планшета. (...) Запрошую всю молодь світу пережити з вірою і ентузіазмом цю подію благодаті і братства, збираючись разом у Панамі або солідаризуючись з цією подією у своїх громадах», - сказав Папа Римський.

Відео дня

Перед початком ініційованої Папою Франциском реєстрації архієпископ Панами Хосе Домінго Ульоа Мендьєта особисто запросив молодих людей приїхати в Центральну Америку, щоб ближче познайомитися з життям своїх ровесників.