Новим ректором Львівської духовної семінарії Святого Духа Української Греко-Католицької Церкви став отець Микола ФРЕДИНА. Про це було оголошено 20 червня на  Божественній літургії, що правилася архієрейським чином з нагоди завершення навчального року, йдеться у повідомленні Медіа-центру Львівської духовної семінарії.

Разом з тим, колишньому ректору владиці Святославові (ШЕВЧУКУ) було вручено подячну грамоту за служіння у Львівській архієпархії.

"...Шаную та відпускаю з нашої семінарії владику Святослава (Шевчука). Дякую як ректору, викладачу, вихователю та духовному отцю, котрий багато років посвятив служінню у цій найважливішій інституції духовного плекання священиків нашої архієпархії, інших єпархій та Церкви взагалі", – висловив слова подяки Львівський Архієпископ Владика Ігор (ВОЗЬНЯК).

Відео дня

Цього року свідоцтва про закінчення Львівської духовної семінарії Святого Духа (Testіmonium) отримали 33 випускники закладу.

Владика Ігор закликав майбутніх священиків "молитися за бездоганне служіння владики Святослава та радо відповідати на заклик доброго пастиря у потребі служіння в Аргентині,  й інших країнах світу", повідомляє Медіа-центр.

Як додає джерело, події, приурочені завершенню навчального року в семінарії розпочалися 19 червня загальносемінарійною конференцією,  під час якої було вручено стипендії ім. о. Ісидора Дольницького найактивнішим членам Братства «Введення в Храм Пресвятої Богородиці».