Фото: ru.sputniknewslv.com

Папа Римський направив телеграму із співчуттями єпископу Лас-Вегаса Джозефу Пепе у зв'язку зі стріляниною в цьому місті, в результаті якої загинуло не менше 50 осіб. Про це повідомляє "Благовіст-Інфо" з посиланням на американський католицький сайт "Crux".

"Папа Франциск запевняє у своїй духовній близькості з усіма, кого торкнулася ця безглузда трагедія", - наводить видання слова держсекретаря Ватикану кардинала П'єтро Пароліна.

За його словами, понтифік "засвідчив свою повагу роботі поліції і рятувальним службам і обіцяв молитися за постраждалих і за всіх загиблих, ввіряючи їх милосердній любові всемогутнього Бога".

Відео дня

***Не менш 50 людей стали жертвами стрілянини, яка сталася в районі бульвару в Лас-Вегасі в ніч на понеділок, де на той момент проходив концерт. Понад 400 осіб постраждали.

Згідно з даними поліції, підозрюваний, 64-річний американець на ім'я Стівен Паддок, відкрив вогонь по глядачам концерту, який проходив під відкритим небом, з вікна 32-го поверху готелю в розважальному комплексі "Мандалай Бей". Пізніше поліція повідомила, що С. Паддок застрелився до того, як правоохоронці увірвалися в його номер.