Любомир (Гузар), 15 квітня. Фото УНІАН.

Робота над книжкою тривала майже три роки. Видання розраховане на широке коло читачів та на різні вікові категорії.

Беручи до уваги особливий характер цієї книжки, Блаженніший Любомир звернувся до читачів з проханням. «Коли прочитаєте книжку, то про те, що вам буде подобатися, прошу, говоріть з пані Катериною Щоткіною, бо то її заслуга, а як буде щось, що вам не подобатиметься, а особливо якщо знайдете думки, з якими не згідні, тоді звертайтеся до мене, бо то моя вина», – жартуючи сказав Блаженніший Любомир.

Він подякував пані Катерині за терпеливість під час збирання матеріалу і за гарне змістовне його представлення. Журналістка у свою чергу теж подякувала Блаженнішому, бо вважає, що її важко витримати з її запитаннями та манерою ведення інтерв’ю.

Відео дня

Пані Катерина зауважила, що це не є одна з «побожних книжечок»... Книжка написана за підсумками численних бесід у формі інтерв’ю. Спілкування відбувалося як безпосередньо, так і використовували Skype, оскільки автори знаходилися один від одного за сотні кілометрів. «Це додавало певного шарму нашому спілкуванню, зокрема, коли ми говорили про роль технологій у сучасному світі», – каже пані Катерина.

За матеріалами Департамента інформації УГКЦ