л

Справжня любов до Бога виявляється в щирому служінні ближньому. Про це 24 квітня сказав Блаженніший Святослав під час відвідин Реабілітаційного центру «Назарет» для узалежнених осіб, що знаходиться в с. Рихтичі поблизу м. Дрогобича на Львівщині, повідомляє офіційний сайт УГКЦ.

На запрошення владики Ярослава, єпископа Самбірсько-Дрогобицького, Реабілітаційний центр відвідали також єпископи Постійного синоду УГКЦ, який цими днями проходить у м. Дрогобичі. Отець Ігор Козанкевич, директор БФ «Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії» запросив владик взяти участь у спільній молитві.

Глава УГКЦ звернувся до учасників зустрічі. Дякуючи священикам, психологам, консультантам та іншим працівникам центру він сказав, що Реабілітаційний центр «Назарет» - це осередок служіння, осередок християнської любові, яка спасає, дає надію й визволяє.

Відео дня

Після цих слів Предстоятель УГКЦ звернувся до узалежнених: «Найперше хочу запевнити вас, що Господь Бог любить вас, незважаючи на ті біди, труднощі, проблеми, рани, які кожен з вас має». «Місія Церкви полягає в тому, щоб показати вам цю любов», - наголосив Блаженніший Святослав.

Реабілітаційний Центр «Назарет» створений о. Ігорем Козанкевичем та його колегами в 2004 р. при Благодійному Фонді «Карітас СДЄ УГКЦ». Центр займається реабілітацією людей з алкогольною, наркотичною та азартною залежностями, розрахований на 35 осіб. На даний час у центрі знаходиться 24 особи, котрі отримують кваліфіковану допомогу із застосуванням найсучасніших методів лікування різних форм залежностей.