щ

У центрі Львова через значну кількість паломників, які шикуються у великі черги для почитання Нерукотворного образу Ісуса Христа у Соборі св. Юра з 11 лютого змінено рух громадського та приватного транспорту на кількох вулицях.

Про це повідомили УНІАН в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради.

Як зазначається у повідомленні, у зв’язку з численними чергами мирян до Нерукотворного образу Ісуса Христа, 11 лютого з 17.00 і до 15 лютого, біля Собору св. Юра змінено організацію дорожнього руху: перекритий рух транспорту по вулиці Листопадового Чину; заїзд на площу св. Юра по вулиці Митрополита Андрея закритий; заїзд до готелю «Дністер» з вулиці Матейка закритий.

Відео дня

Внесено зміни в рух громадського транспорту. Тролейбуси №7, №12, курсують до площі Кропивницького і в зворотному напрямку, а тролейбуси №2, №9, №10 та №20 – до вулиці Ангеловича та у зворотному напрямку. Міські автобусні маршрути оминають закриту ділянку по вулицях Городоцькій та Бандери.

Як повідомляється на сайті „Духовна велич Львова”, з 11 лютого до Собору св. Юра паломники мають змогу потрапити і вночі, тоді як попередньо храм для почитання Нерукотворного образу Ісуса Христа був відчинений з 7.00 до 23.00. 

Щоденно до святині приходить понад 10 тисяч паломників.