Папа Римський на зустрічі з дітьми з італійської "Католицької дії" / Vatican Media

Папа Римський 20 грудня прийняв на приватній аудієнції у ватиканському Залі консисторії юних делегатів руху «Католицька дія» з італійських дієцезій.

Папа закликав гостей передавати «чудову звістку, послання про спасіння одноліткам і дорослим», повідомляє Радіо Ватикану.

За словами Єпископа Риму, це - послання любові: «Всі ми улюблені Господом». «Така справжня, велика, добра новина, яку Бог приніс світу з пришестям Свого Сина Іісуса».

Відео дня

Папа закликав дітей із «Католицької дії» бути провідниками доброти:

«Дорогі діти, на Різдво Іісус хоче ще раз народитися у вас, у ваших серцях, щоб подарувати справжню радість, яку ніхто не може у вас відняти. З вашої сторони пропонуйте цю радість іншим дітям, які живуть у стражданнях і труднощі, особливо самотнім і тим, до кого, можливо, погано ставляться. Будьте для всіх великодушними руслами доброти та гостинності, щоб побудувати більш братський, більш солідарний, більш християнський світ», - сказав він.

Глава РКЦ закликав юних італійців молитися за священиків і мирян, які з великою любов'ю піклуються» про їх людське та християнське виховання:

«Моліться за них, щоб вони завжди мали мудрість та терпіння для хорошого виконання служіння».

Наприкінці зустрічі Папа подякував дітям за подарунки, принесені в Службу Папських милостей, – продукти та засоби гігієни. За його словами, вони принесуть велику користь багатьом бідним людям.