Кардинал Вінсент Ніколс / jesuit.org.uk

Кардинал Вінсент Ніколс, архієпископ Вестмінстерський і примас католиків Англії та Уельсу, застеріг католицькі школи Великобританії від прийняття так званої «гендерної ідеології».

Як повідомляє «Седмиця» з посиланням на видання британських католиків «Catholic Herald», за словами англійського ієрарха, школярі мають приймати той пол, який вони отримали від Бога при народженні, лише тоді вони зможуть бути по-справжньому щасливими.

Вперше публічно вступив у дебати навколо «гендерної ідеології», кардинал Вінсент Ніколс підкреслив, що лише через ухвалення своєї біологічної статі людина зможе осягнути «найбільшу радість».

Відео дня

Архієпископ Вестмінстерський під час зустрічі з католицькими вчителями зазначив, що діти не є окремими, самовизначеними індивідуалами», а членами великої сім'ї з чіткими орієнтирами», які визначаються при народженні.

Вислів британського кардинала, таким чином, став, по суті, з боку британських католиків, офіційним запереченням «гендерної ідеології», яку сьогодні нав'язують публічним установам та школам, включаючи запровадження спільних для обох статей туалетів, роздягалень та інших приміщень.