/ kmc.media

У четверговий вечір, 22 лютого, у Провінційному Домі Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії у Кельні відбулася урочистість передання реліквій св. Іоана Павла ІІ місцевій спільноті сестер.

Як передає Католицький Медіа-центр, Святу Месу очолив архієпископ Мечислав Мокшицький, Митрополит Львівський Римсько-Католицької Церкви, котрий і передав реліквії настоятельці провінції Згромадження, сестрі М. Целіні Жимелка.

У Святій Месі, брала участь велика група вірних місцевої німецької парафії.

Відео дня
 Архієпископ Мечислав розповів громаді про св. Іоана Павла ІІ, постать котрого у німецькому середовищі не надто знана / kmc.media

Отець настоятель Фей, дякуючи архієпископу за реліквії для сестер, підкреслив, що св. Іоан Павло ІІ колись вже відвідав місцеву парафію, коли у 1987 році звершував Святу Месу на стадіоні, що розташований на терені парафії.

Присутні з великою цікавістю вислухали гомілію і водночас особисте свідчення архієпископа Мечислава про св. Іоана Павла ІІ, постать котрого в німецькому середовищі, особливо серед молодшого покоління, сьогодні не надто знана і поширювана.