1

На Youtube з'явився фільм "Політ над Афоном - Свята Гора" (відео)

10:09, 15.01.2018
1 хв.

На Youtube-каналі блогера Віма Вугда (Wim Voogd) з'явився фільм «Політ над Афоном - Свята Гора» з видами чернечого півострова з висоти пташиного польоту.

На Youtube-каналі блогера Віма Вугда (Wim Voogd) з'явився фільм «Політ над Афоном - Свята Гора» з видами чернечого півострова з висоти пташиного польоту.

У своєму блозі athosweblog.com Вім Вугд раніше розміщував фотографії Афона, зроблені з борту літака. Тепер - поділився фільмом.

«... Я знімав під час нашого польоту 6 травня 2017 року. Під час цього польоту в мене в обох руках були дві камери: одна для зйомки, а з іншого боку у мене була камера для зняття повного польоту над Афоном. Ми знімали, починаючи з Уранополіса, і закінчили біля мису Арапіса, трохи больше 30 хвилин. Це був доволі виснажливий політ (з двома камерами), тому не чекайте професійних знімків. Але я маю сказати, що це був приголомшливий досвід. Отже, якщо у вас є час (і деякі гроші), щоб забронювати цей рейс, я б сказав: «зробіть це»», - написав блогер.

2

Також він розповів про пілота, який керував літаком під час польоту, коли був знятий фільм.

«Наш пілот Георгій (Georgeos) був дуже доброзичливою людиною, яка багато знає про Святу Гору (будучи членом гавані, дислокованої в Ватопеді). Дуже легко домовитися про зустріч з аероклубом «Thessaloniki». Ми полетіли відразу після прибуття в міжнародний аеропорт», - зауважив Вім Вугд.

За матеріалами athosweblog.com.

"Православний спадок України на Святій Горі Афон" - для "УНІАН-Релігії".

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся